FaLang Language Switcher

Sus meniuri

Reorganizare Judiciara, Lichidare &Faliment

Oferim consiliere juridica in probleme legate de reorganizare, restructurare si lichidare societati comerciale.
Avocatii nostri asigura asistenta juridica firmelor care se afla in situatii dificile si care au rezultate financiare ingrijoratoare care ar putea conduce la o scadere a valorii firmei sau ar putea ameninta capacitate acesteia de a a-si continua activitatea ca o intreprindere profitabila. Asiguram, atat proprietarilor cat si celor insarcinati cu managementul unor astfel de companii, asistenta juridica cu privire la toate tipurile de fuziuni, divizari sau transformari.

Avocatii nostri alcatuiesc analize cu privire la situatia financiara a companiei, revizuiri pivind problemele legale ale companiei, analize si evaluari privind programele de reorganizare. Oferim propuneri de reorganizare, indeplinim procedurile necesare in cazul falimentului si al reorganizarii judiciare si negociem in numele clientului.
Oferim de asemenea consiliere in privinta procedurilor de lichidare a companiilor si a altor tipuri de entitati.

Pop & Asociatii reprezinta clienti care doresc sa achizitioneze companii sau capitaluri apartinand unor companii care sunt implicate in procedura insolventei si asista companii romaesti si straine care se confrunta cu procedurile falimentului si a insolventei.
S.C.A Pop & Asociatii asista companiile in negocierea restructurarii si a contractelor de consolidare a creantelor precum si mari intreprinderi in pregatirea planurilor de restructurare si reorganizare a companiilor a caror bunuri sunt sub sechestru.

In particular, acordam asistenta juridica cu privire la:

 • Prevenirea falimentului: asistenta juridica dublata de analiza situatiei financiare – imposibilitatea de a acoperi datoriile existente cu activul existent ( incetare de plati ), creante si datorii, dobanzi pentru garantii si aplicabilitatea acestora in conformitate cu dreptul romanesc si international; redactarea documentatiei – protocolul de conciliere, contracte de restructurare a datoriilor, documentatia privind creditele; asistenta juridica pentru reprezentatntul creditorilor bancari, posesorii de bilete la ordin, asiguratorii creditelor si furnizorii in negocierea restructurarii si in procedurile premergatoare falimentului, cu scopul de a ajunge la o solutie pe cale amiabila ( conciliere ) ;
 • Procedura lichidarii si a falimentului;
 • Asistenta juridica cu privire la reorganizarea judiciara ;
 • Restructurarea datoriilor si consolidarea creantelor;
 • Reorganizarea companiilor.

 

Experienta noastra:

 • Reprezentarea si acordarea de asistenta juridica pentru creditori si debitori ;
 • Analizarea planurilor de reorganizare si consecintele acestora asupra creditorilor;
 • Urmarirea procedurilor in cazul lichidarii;
 • Litigii privind rasunderea imprumutatorului sau administratorului;
 • Restructurare si recuperarea datoriilor;
 • Proceduri amiabile: rezolvarea pe cale amiabila a conflictelor;
 • Pregatirea si negocierea planurilor pentru divizare si continuarea activitatii.