FaLang Language Switcher

Sus meniuri

Imobiliare

Echipa specializata in domeniul imobiliar din cadrul Pop & Asociatii acorda asistenta juridica investitorilor straini, asociatiilor care administreza fondurile de investitii imobiliare, utilizatorilor, titularilor, managerilor, locatorilor si locatarilor in toate aspectele legale si administrative legate de tranzactiile imobiliare.
Echipa ajuta la redactarea analizelor privind situatia legala in domeniul imobiliarelor ( acoperind de asemenea riscul de a primi diferite plangeri din partea tertilor ), concepe si pune la punct diferite concepte in domeniul tranzactiilor imobiliare, reprezinta clientii in negocieri si redactaeaza contracatele si documentele necesare pentru inecheierea tranzactiei.

Avocatii nostri asista la redactarea, organizarea si aducerea la indeplinire a proiectelor de dezvoltare (cadrul legal, procesul de investitii si constructii, negocierea cu concesionarii). De asemenea, ne ocupam si de procedurile privind publicitatea imobiliara si inscrierea ipotecilor.

Echipa Pop & Asociatii va poate fi de un real ajutor in cazul constituirii de garantii imobiliare precum si al darii in folosinta (prin inchiriere, leasing, comodat, etc. ).
Ne ocupam de asemenea de proiectele de vanzari si leasing si reprezentam partile aflate in conflict (inclusiv in fata instantei ) in privinta drepturilor legate de proprietatea imobiliara.
Dezvoltarea complexitatii regulilor care guverneaza dreptul de proprietate da nastere unor noi chestiuni si provocari atat pentru locatari cat si pentru investitori. In toate cazurile, litigiile sunt in crestere, ceea ce impune necesitatea unei mai bune planificari a procedurilor propuse, a continutului contractelor, a diferitelor contracte speciale precum si a metodei de a actiona.

Experienta noastra:
Pop & Asociatii asigura asistenta juridica in diferite tipuri de proiecte imobiliare cum ar fi:

  • Vanzarea si cumpararea de proprietati imobiliare: achizitionarea si vanzarea afacerilor si companiilor imobiliare – proprietati pentru locuit si comerciale, active individuale;
  • Constructii: contracte de constructii, asistenta si reprezentarea proprietarilor, dezvoltarea proprietaii, licitatii, leasing;
  • Administrarea proprietatii: inchiriere comerciala (negociere), inchirieri profesionale si in scop de locuinta;
  • Expropieri: drept administrativ, litigii si proceduri cu privire la expropiere, despagubirile datorate proprietarilor sau chiriasilor ;
  • Dreptul intreprinderilor de stat: contracte cu autoritatile locale, intreprinderi mixte ;
  • Negocierea si finalizarea contractelor de concesiune cu autoritatile locale.