FaLang Language Switcher

Sus meniuri

Parteneriat Public-Privat

Un parteneriat public-privat ( PPP ) este o forma de cooperare intre sectorul public si cel privat in vederea indeplinirii unui proiect sau a prestarii unor servicii asigurate in mod traditional de sectorul public.
Avocatii nostri asigura asistenta juridica in legatura cu infiintarea proiectelor de PPP, oferind consultanta completa firmelor angajate in acest tip de activitati.
In sfatuirea clientilor nostri tinem cont de cunostintele pe care le detinem in domeniul Dreptului Comunitar si de experienta dobandita in lucrul cu diferite entitati care isi desfasoara activitatea in domeniu in state din cadrul UE.

Avocatii nostri sunt experimentati in urmatoarele domenii:
Asistarea unei companii straine intr-un proiect de PPP initiat de Primaria Municipiului Buceresti in legatura cu executarea lucrarilor de reabilitare a liniilor de tramvai si cablul electric.
Asistenta pentru compania italiana de distributie a gazului in legatura cu neconcordantele rezultate din aplicarea regimului juridic al concesionarii legale in vederea achizitiei unei companii romane de distributie a gazului.
Acordarea de consultanta unui inestitor privat in organizarea unei licitatii; redactarea si negocierea contractelor de concesiune; asistenta juridica in perioada derularii concesiunii.