FaLang Language Switcher

Sus meniuri

Media, Sport & Divertisment

Activitatile desfasurate de diferite companii cu privire la distribuirea, promovarea, punerea in vanzare si publicitatea produselor ridica o serie de probleme legale specifice.
Acordand consiliere juridica in probleme de marketing, promovare si publicitate, specialistii nostri redacteaza rapoarte si opinii la prevederile care guverneaza publicitatea si distributia produselor. Oferim de asemenea solutii inovatoare permitand companiilor sa isi atinga scopurile. Avem o bogata experienta in publicitatea in domeniul public sau privat, restrictii cu privire la publicitatea anumitor bunuri si servicii, folosirea bazelor de date publicitare etc.

Ajutam companiile din domeniul mass-mediei sa isi rezolve problemele specifice domeniului lor de activitate. Experienta acumulata in domenii precum telecomunicatiile, IT, e-business, noile tehnologii sau drepturile de proprietate intelectuala ne permit sa acordam o consiliere strategica in privinta transferarii serviciilor in cadrul acestor sectoare.
Avocatii nostri detin cunostinte aprofundate in toate aspectele reglementarilor din dreptul romanesc si international privind radiodifuziunea si mass-media. Consiliem clientii in legatura cu diferite aspecte incepand cu sfaturi generale privind legislatia in domeniu si continuand cu aspecte privind contractele comerciale cum ar fi achizitionarea de drepturi, contracte de productie, incluzand contractele de distributie a canalelor Tv sau contracte de productie, contracte de licenta si publicitate.

Experienta noastra:
Avocatii nostri mai reprezinta si organizatii spotive, cei responsabili de difuzarile sportive, producatorii de echipamente sportive si intreprinderile financiare afiliate cu industria sportiva.
Contracte intre prestatorul de publicitate si vanzator: redactarea oricarui tip de contract intre prestatorul de servicii publicitare si vanzatorul de produse si servicii, precum contracte de promotie, servicii de relatii publice, co-marketing si de sponsorizare a evenimentelor sportive.
Protectia consumatorului: consilere juridica privind forma promotiilor, oferte speciale si concursuri, etichetarea produselor si conditii de ambalare.
Internet: redactarea unui set complet de contracte legate de internet necesare pentru web-site-ul clientului, inclusiv contracte de dezvoltare/extindere a web-sitelor sau de publicitate prin internet.
Servicii legale: asistenta juridica in obtinerea autorizatiilor necesare pentru prestatorii de servicii publicitare si pentru cei din domeniul media si in infiintarea de noi canale TV, oferind strategii pentru evitarea publicitatii ilegale si pentru protectia impotriva incalcarilor drepturilor conferite de lege. Asistarea unei companii de televiziune in achizitionarea echipamentului necesar pentru asigurarea serviciilor digitale de televiziune.