FaLang Language Switcher

Sus meniuri

Constructii

In Romania, industria constructiilor, in afara faptului de a fi afectata de schimbari economice ciclice, a facut obiectul mai multor modificari legilative. A existat o schimbare radicala a reglementarii legale afectand formele standard in domeniul achizitiilor publice si a contractelor de constructii.

Asiguram nu doar consiliere si asistenta juridica in interpretarea legislatiei cu privire la responsabilitatile care le revin clientilor conform legislatiei in vigoare dar si reprezentarea acestora in discutiile si negocierile privind scopul si aplicabilitatea noilor reglementari in legatura cu operatiuni specifice ale acestora.

Avand in vedere schimbarile majore din legislatia in domeniul constructiilor, oferim consultanta in probleme contencioase si necontencioase din acest domeniu, activand intr-o gama larga de sectoare, atat publice cat si private, in domeniul constructiilor si ingineriei.
Clientii apeleaza la avocatii nostri pentru asistenta in orice faza a procesului de constructii, de la redactarea si negocierea contractelor la rezolvarea litigiilor. Suntem experimentati in consilierea si reprezentarea in litigii atat in privinta proiectelor publice cat si private.

Conflicte in domeniul constructiilor
Echipa care se ocupa de acest domeniu din cadrul Pop & Asociatii este alcatuita din avocati dedicati, specialisti in conflicte legate de proprietate, care lucreaza in stransa legatura cu grupul de practicieni ai companiei, precum si cu alti specialisti, pentru a oferi consiliere in probleme de tranzactii/negociere precum si intr-un litigiu autonom.

Experienta noastra
Am rezolvat numeroase divergente legate de achizitiile publice privind reabilitarea cailor de tramvai, a drumurilor, cladirilor rezidentiale. Ajutam clientii sa isi rezolve problemele si divergentele in urmatoarele domenii:

  • Asigurarea documentatiei pentru diferite proiecte, incluzand redactarea si negocierea caestora;
  • Prevenirea divergentelor si evitarea litigiilor in instanta;
  • Divergente privind derularea contractelor relative la modificarae sau suplimentarea programului de lucru, planuri si conditii defectuoase, probleme legate de garantii, suspendarea lucrarilor si divergente privind incetarea contractelor ;
  • Litigii si arbitraj in privinta conflictelor aparute in legatura cu defecte de constructie, acoperirea asigurarilor, nerespectarea angajamentelor contractuale datorata cauzelor obiective sau neglijentei profesionale.