FaLang Language Switcher

Sus meniuri

Piete de Capital

In domeniul operatiunilor la bursa, Pop & Asociatii acorda asistenta juridica pentru companiile romane si straine in toate aspectele legate de reglementari legale si impozite, supravegheaza redactarea listelor de cotare pe piata bursiera romaneasca, ofertele internationale, ofertele investitorilor institutionali si oferta listelor de cotare la nivel international. Avocatii firmei indeplinesc activitati de luare a masurilor de prevedere, redactand si negociind documentatia necesara in astfel de tranzactii, incluzand contractele intre actionari, contracte de depozit si de garantie, contracte de plasament.

In particular, oferim consiliere juridica in legatura cu:

  • Ofertele publice;
  • Inregistrarea/cotarea la bursa;
  • Plasamentul pe piata interna si internationala a obligatiunilor ;
  • Transformarea din companii listate deschise in companii inchise;
  • Instrumente financiare si de securitate;
  • Majorarea capitalului;
  • Aspecte legate de garantii si alte instrumente de creditare ;
  • Produse finaciare.

Domeniul pietei de capital se adreseaza tuturor tranzactiilor privind palsamentele publice pe pietele financiare si plasamentele private cu institutiii financiare si investitori profesionali, a actiunilor, obligatiunilor, si alte titluri de valoare si accesorii.

Ne ocupam de investigatiile desfasurate de autoritatile romane si straine in domeniul concurentei, precum si litigii privind concurenta neloiala.
Protectia impotriva concurentei neloiale este elementul cheie pentru securitatea unei companii. Experienta dobandita de avocatii nostri de-a lungul anilor le permite acestora sa asigure clientii ca vor primi servicii de cea mai inalta calitate in privinta masurilor de prevedere pentru protectia concurentei loiale si a drepturilor consumatorului in lupta impotriva concurentei neloiale.

Pop & Asociatii acorda consiliere juridica in legatura cu reglementarea masurilor de prevedere si a practicilor concurentiale si contexul achizitiilor si a concentrarii afacerilor. Analizam tranzactiile in coditiile obligatiei de a notifica Biroul pentru protectia concurentei si a consumatorului si redactarea acestor notificari si contracte.

Avocatii nostri acorda consiliere juridica in legatura cu strategiile de piata, metodele de distributie, promovare si publicitate pentru eliminarea oricarui risc de folosire a unor practici care incalca regulile concurentei loiale.
Pregatim pareri ale expertilor care ajuta companiile sa se puna la adapost de practicile concurentei neloiale (ex. Imitarea bunurilor) si sa-si protejeze produsele de marca.

La cererea clientului, alcatuim analize in privinta manifestarilor concurentei neloiale, redactam opinii legale si rapoarte, indeplinim procedurile de negociere si reprezentam clientul in confictele legate de acestea.