FaLang Language Switcher

Despre noi


Suntem o comunitate de profesionişti care doreşte să vă sprijine în a vă atinge obiectivele. Ne angajăm să lucrăm împreună cu dumneavostră, garantând servicii juridice de calitate, care vă vor duce mai aproape de scopul urmărit.

Colaborarea cu noi
Întâi vă ascultăm cu atenţie. Apoi ne gândim la o abordare. După care vă spunem dacă obiectivul dumneavoastră este realizabil, cum putem duce la capăt acest scop şi cât timp va dura acest proces.
Ne vom ocupa de cazul dumneavoastră cu multă răbdare, atenţie şi entuziasm. Abordarea noastră va fi una obiectivă, specializată şi în concordanţă cu nevoile pe care le aveţi.
Ne mândrim cu obsesia noastră pentru excelenţă, atenţia acordată cererilor dumneavoastră şi strategiile noastre inovatoare adaptate în funcţie de fiecare client în parte.
Factorul demn de menționat, important în succesul societatii Pop și Asociații este reprezentat de balanța perfectă intre experienta, entuziasm, increderea pe care ne straduim sa o inspiram clientilor nostri, dar si convingerea in succesul nostru. De asemenea, atentia acordata nevoilor clientilor este intotdeauna sesizabila, acestia fiind primiti intr-un mediu calduros, prietenos si de incredere.

Cu ce vă putem fi de folos?
Suntem specializati pe mai multe domenii, printre care domeniul legislației comerciale și a companiilor, insolventa, investițiilor străine în România, finananțe pentru proiecte corporative, imobiliare, construcții, domeniul bancar, fuziune și achizitii, asigurări, proprietate intelectuală, concurență, pensii.
Resursele noastre excelente de litigii se extend și la managementul disputei și arbitraj, dar si recuperare de creanțe. Ne angajăm în a aborda o strategie legală eficientă, indiferent de natura nevoilor dumneavoastră. Noi înţelegem că nu e uşor să te afli într-un impas legal. De aceea, vă suntem alături la fiecare pas.
 
Colaborarea cu dumneavoastră
Legea este o modalitate de a atinge un scop, aceasta nu reprezintă scopul în sine. Ne facem responsabili de rezultatele şi ratele de succes ale sfaturilor noastre. Lucrăm cu drag pentru clienţii noştri şi ne simţim privilegiaţi atunci când aceştia ne acordă încredere în situaţii atât de importante.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru a putea înţelege mai bine nevoile dumneavoastră şi pentru a vă propune cea mai bună abordare în funcţie de cazul dvs.

Număr telefon: 021 252 03 56, fax. 021.252.03.65, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.