FaLang Language Switcher

Sus meniuri

Angajari

In mod traditional, Pop & Asociatii s-a extins prin cooptarea tinerilor profesionisti care se maturizeaza progresiv, dezvoltandu-si capacitatile si experienta sub indrumarea partenerilor nostri.

Dezvoltarea activitatilor profesionale si nevoia in continua crestere de cunostinte specializate intr-o arie larga de domenii, impun necesitatea unei extineri constante in cadrul firmei.

Cautam avocati care sunt inventivi si increzatori in abilitatile lor. Pentru a gasi aceste calitati la un avocat, cautam candidati cu rezultate academice deosebite si care dau dovada de entuziasm in ceea ce priveste practica juridica. Consideram ca modul cel mai potrivit de a acoperi necesitatile clientilor nostri, aflate in continua schimbare, este cautarea de noi candidati care poseda dorinta si capacitatea de a da dovada de flexibilitate in practica juridica.

Candidatul ideal are rezultate universitare excelente, un inceput bun in profesie, cunoaste foarte bine limbile straine si da dovada de hoatarare si dorinta de a se angaja cu devotament si pasiune in aceasta profesie, imbinand propria sa experienta cu experienta celorlati intr-o societate organizata de profesionisti.

La Pop & Asociatii apreciem deschiderea catre nou, diversitatea, individualitatea si colegialitatea si cautam candidati care apreciaza aceleasi lucruri.

Trimiteti cv la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.